Nieuw asfalt voor Hoogboomsteenweg

De Hoogboomsteenweg krijgt op donderdag 7 maart een nieuw wegdek nabij de Sint-Jozefkerk.Het wegdek van de Hoogboomsteenweg heeft door het harde winterweer heel wat schade opgelopen, vooral dorpinwaarts aan de Sint-Jozefkerk. Op die plek krijgt de Hoogboomsteenweg op donderdag 7 maart 2013 vanaf 7.00 uur ’s morgens een nieuwe asfaltlaag. Het verkeer zal lichte hinder ondervinden van de werkzaamheden en er geldt een tijdelijk parkeerverbod op de nabijgelegen parkeerstrook. Tijdelijke verkeerslichten zullen het verkeer in goede banen leiden voor de duur van de werken.

woensdag 6 maart 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: