Buurtwinkel van het jaar

Tussen 4 maart en 12 april kan je deelnemen aan de tweede, publieke stemronde voor de keuze van de Buurtwinkel van het jaar. Deze stemronde loopt online. Je kan stemmen via www.kapellen.be. Tegelijkertijd brengt een professioneel samengestelde jury (met afgevaardigden van de gemeente, VOKA, Unizo en particuliere personen) anoniem een bezoekje aan de 6 genomineerde handelszaken. Verder wordt de week van 8 tot 12 april 2013 in Kapellen uitgeroepen tot Week van de buurtwinkels. Tijdens deze week kunnen de genomineerde handelaars hun klanten extra in de bloemetjes zetten op een manier naar keuze. De bekendmaking van de Buurtwinkel van het jaar vindt plaats op zaterdag 20 april 2013.

dinsdag 19 maart 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: