Week van de Valpreventie van 22 tot 26 april

valpreventieTijdens de week van de valpreventie staat het OCMW van Kapellen stil bij de gevaren op straat en het effect van bewegen in het dagelijkse leven. De dienstencentra ’t Bruggeske en ’t Ertbrandje zijn hier continu mee bezig en bieden dan ook een tal van bewegingsactiviteiten aan.  Op woensdag 24 april is er  om 13u30 een infonamiddag “woningaanpassing” met tips rond een veilig aangepast huis; advies, begeleiding en premies en een een film over de aanpassing van een badkamer. Op vrijdag 26 april om 13u30 is er een  “val-quiz” waarmee je op een speelse wijze leert  over valpreventie. In beide dienstencentra vindt u die week de gratis handige brochure “Laat je niet vallen”. Een brochure met informatie en tips om gezond en fit te blijven zonder te vallen en is specifiek bedoeld voor 55-plussers.

donderdag 18 april 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: