Dansen op het Dorpsplein en wijkfeesten

dansenoppleinHet schepencollege stemde in met de organisatie van een dansnamiddag op zaterdag 7 september 2013. Vanaf 14u00u tot 22u00u wordt volgend programma voorzien: Jovolka Vendeliers; Dansstudio DiLuna; rope skipping Skip’D; Dansgroep Splinter; Jovolka; Cheerleader Academy; Djembé met ALBE; The Grizzly Line Dancers en T-Dansant met Radio Minerva. De gemeentelijke cultuurdienst organiseert deze manifestatie.
Op 7 september 2013 wordt een wijkfeest georganiseerd in de Heirust (zijstraat Vloeiende) en de Jan Hagelstraat (Putte-Kapellen). Op 14 september feesten de inwoners van de Nieuwe Wijk (zijstraat Akkerstraat) en van de Kapellenboslei (Kapellenbos).

woensdag 4 september 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: