Subsidies ontwikkelingssamenwerking 2013

ontwikkelingssamenwerkingDe gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking (GROS) heeft een advies uitgebracht over de verdeling van de subsidies 2013 in het kader van ontwikkelingssamenwerking. Het schepencollege besliste in het totaal 30.000 euro subsidies toe te kennen aan: het project van FUD-ABC-Congo (verbetering van opvoeding in Bandundu); het project van straatkinderen in Quinto in Ecuador; volwaardig werk voor arbeid(st)ers in de maquilas – Nicaragua; Ong Urpi Sonqocha in Peru – achtergestelde gezinnen in San Jeronimo te Cusco; stichting Nino Felzi in parochie San Martin de Porres in Santa Cruz in Bolivia; Andrha Pradesh in India – vzw Spandana en  het project van de Gambiavrienden  – Millenium doelstellingen.

dinsdag 12 november 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: