Uit de gemeenteraad van maandag 16 december

raadzaalLuc Gers, korpschef van de Politiezone Noord was gastspreker om het eerste punt van de agenda toe te lichten nl. het zonaal veiligheidsplan. Met een zeer deskundige toelichting vernamen de raadsleden waar de politie haar accenten de komende 4 jaar zal leggen en werd uiteengezet hoe en waar de personeelsleden zullen worden ingezet. De andere punten van de raad werden zonder al te veel opmerkingen afgehandeld en op één na unaniem goedgekeurd. Zoals gewoonlijk had de oppositie weer haar ronde door Kapellen gedaan op zoek naar actualiteitsvragen. Burgemeester Dirk van Mechelen en Open Vld schepenen Sabine Van Dooren, Luc Janssens, Koen Helsen en An Stokmans gaven uitgebreid antwoord op de voorgelegde punten.

donderdag 19 december 2013
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: