Dirk Van Mechelen versterkt Kamerlijst

DVM14De vertegenwoordigers van Open Vld Kapellen in het provinciaal bestuur van Antwerpen hebben woensdag 8 januari Annemie Turtelboom en Bart Somers aangeduid als lijsttrekkers voor de verkiezingen van 25 mei. Dirk Van Mechelen, die vrijwillig afstand deed van zijn kandidatuur als lijsttrekker voor het Vlaams Parlement, zal op de tweede plaats de lijst van kandidaten voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers versterken. Open Vld Kapellen steunt de beslissing van Dirk Van Mechelen ten volle en roept al haar leden zich 100 % achter de komende campagne te zetten.

donderdag 9 januari 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: