Opstart aanleg vervangingspool redders

redder2Om de veiligheid van onze zwemmers te garanderen start de gemeente een samenwerking op met Randstad om een specifieke vervangingspool voor redders samen te stellen. Tijdens de openingsuren van het zwembad dienen er wettelijk verplicht een minimum aantal redders aanwezig te zijn.  In geval van plotse afwezigheden, vooral tijdens de weekenduren en avonden) zorgt dit soms voor problemen bij ziekte van een collega. Door middel van deze samenwerking kan de gemeente, bij plotse afwezigheden, snel en zonder bijkomende administratieve last een andere redder inschakelen.

donderdag 27 februari 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: