Wegenwerken tijdens Krokusvakantie

wegenwerkenIn Kapellen zijn er tijdens de  Krokusvakantie enkele infrastructuurwerken aan een aantal belangrijke invalswegen van de gemeente:
Van en naar Putte: van 3 tot en met 7 maart 2014 wordt het wegdek van de N11 vernieuwd over een afstand van ruim 3 kilometer. De werf bevindt zich tussen het kruispunt met de N122 (Kalmthoutsesteenweg) en het centrum van Putte. Tijdens de werken wordt de N11 onderbroken en gelden er omleidingen voor het gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel steeds door.
Klein Heiken: Het Klein Heiken wordt van maandag 3 maart tot en met vrijdag 7 maart afgesloten voor doorgaand verkeer. In die krokusvakantie loopt de straat aan huisnummer 88 langs beide zijden tijdelijk dood op een werf. Die is nodig om de riolering van de Koraalstraat aan te sluiten op deze van het Klein Heiken. Plaatselijk verkeer blijft tijdens de werkzaamheden mogelijk tussen Puihoek en Eigenheem en tussen Antwerpsesteenweg en Eikvarenlaan. Voor doorgaand verkeer wordt er een omleiding uitgezet via de Vloeiende en de Puihoek.

vrijdag 28 februari 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: