Fietstocht 100 % Fair Trade

fairtradeDe provincie Antwerpen wenst in het noorden van Antwerpen in samenwerking met De Natuurvrienden fietstochten te ontwikkelen onder de noemer “100 % Fair Trade”. Dit bovenlokaal initiatief van de provinciale dienst Toerisme wordt aangegaan met o.a. Stabroek en Kapellen. Dit type fietstocht, die de provincie wenst te ontwikkelen, wil eerlijke handel, duurzaamheid, toegankelijkheid in het kader van mobiliteit onder de aandacht brengen. Er zal gebruik worden gemaakt van de bestaande fietsknooppunten. Kapellen wordt gevraagd om plekjes, foto’s en tips aan te reiken.  Dit zal gebeuren in samenwerking met de gekende gemeentelijke raden: milieuraad, GROS, Fair Trade. De fietsroute zal vanaf juni 2015 gekend zijn.

maandag 14 april 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: