Isolde et Les Bens als afsluiter van de parkconcerten 2014

isoldeetlesbensIsolde et Les Bens is een gelegenheidsgroep opgericht door Isolde Lasoen (bekend als drumster bij Daan), waarin ze haar voorliefde voor zowel de Franse sixtiespop en chanson, als voor Engelstalige pareltjes van vroeger kwijt kan. Vanavond, donderdagavond 21 augustus kan je voor een laatste keer noten kraken in het park van Kapellen.  Je bent welkom vanaf 19u30 uur. Optreden start om 20u15 uur. Bonnetjes kopen kan tot 23u00. De drank- en snacktogen – o.m. bier, wijn, frisdrank én cocktails – sluiten om 23u15.

donderdag 21 augustus 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: