Fietssas maakt snelfietspad volledig

fietsostrade1Het wegdek van het Klein Heiken werd tussen de Eikvarenlaan en de Heiveldlaan volledig aangepakt. Tussen de verschillende verkeersplateaus in, werd een nieuwe kleef- en asfaltlaag aangebracht. Ter hoogte van de nieuwe Koraalstraat (deel van de fietsostrade Antwerpen-Essen); werd aan de overliggende zijde een fietssas gemaakt, zodat fietsers op een veilige wijze kunnen wachten om het Klein Heiken te kruisen. In de Koraalstraat dient de verlichting nog geplaatst te worden en zullen de bermen kortelings worden ingezaaid.In Kapellen kan je nu het snelfietspad nemen vanaf de grens met de gemeente Kalmthout, via de Kalmthoutsesteenweg, G. Spelierlaan, Koning Albertlei, Rubensheide, L. Bevernagestraat, Antwerpsesteenweg, Klein Heiken en de Koraalstraat tot aan de Vloeiende, weet schepen voor openbare werken & mobiliteit Koen Helsen.

zaterdag 23 augustus 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: