Willemsfonds Kapellen neemt nieuwe start

WFOp de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2014 hebben de leden van het Willemsfonds een nieuw bestuur verkozen en zich akkoord verklaard met een intense samenwerking tussen de vzw Cultureel Centrum Jean Speth en het Willemsfonds Kapellen. Vanuit een liberale levensvisie zullen in de toekomst opnieuw culturele manifestaties georganiseerd en culturele initiatieven ondernomen worden. In een eerste fase wordt gestart met een jaarprogramma waarbij geïnteresseerden worden uitgenodigd op een vijftal besprekingen van een boek waarna in debat kan worden gegaan met de auteur. Op 24 september komt Dirk Verhofstadt als eerste aanbod voor de bespreking van zijn boek “1914 – Het vervloekte jaar” Voor meer info lidmaatschap enz.: wfkap@skynet.be.

maandag 8 september 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: