Seniorenoptredens met Marc Dex

marcdexDe gemeente, het OCMW en de seniorenraad nodigen alle Kapelse 55+’ers naar jaarlijkse traditie uit voor een shownamiddag. De seniorenoptredens vinden plaats op dinsdag 16 september en woensdag 17 september, van 14u00 tot 17u00 uur in ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12. Marc Dex en Anita brengen samen de show Herinneringen met Marc Dex. Marc Dex brengt zijn gekende luister- en levensliedjes waaronder natuurlijk Oh clown en Vaarwel Jenny en weet met zijn meer dan veertig jaar ervaring als geen ander de mensen te boeien en te amuseren. Ook de presentatie van de artiesten is in handen van Marc. Anita is een klassezangeres die elk genre kan zingen, van meezinger tot het mooiste musicalnummer. Zij brengt op een subtiele en gevoelige manier een ode aan Vera Lynn als herdenking aan de Eerste Wereldoorlog. Een kaart kost € 2,50 en kan je nog tot en met vrijdag 12 september kopen aan het onthaal van het Administratief Centrum, Antwerpsesteenweg 130.

dinsdag 9 september 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: