Werken Ph. Spethstraat vorderen

asfalterenIn de Ph. Spethstraat worden riolering, het wegdek, de parkeerstroken en de voetpaden volledig vernieuwd vanaf de Kapelsestraat tot aan de Sparrenlaan. De eerste fase van de werken is bijna klaar. De toplaag van het wegdek in asfalt wordt op 10 september aangebracht. Momenteel zijn de laatste klinkerwerkzaamheden aan de gang (tot aan huisnummer 86). Vanaf 13 september zullen de bewoners van het eerste deel van de straat ook via de Koerspleindreef hun woning kunnen bereiken. Het tweede deel van de werken start op 15 september (vak huisnummer 86 tot aan kruispunt met de Sparrenlaan). Voor het einde van het jaar, zal de Ph. Spethstraat er volledig anders uitzien, weet schepen voor publieke ruimte & openbare werken, Koen Helsen.

dinsdag 9 september 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: