Bal Dirk Van Mechelen weer voltreffer

Affiche-Bal-DVMHet liet zich al aanvoelen door de vele reservaties voor het diner voorafgaand aan het bal en de talrijke sponsors van het erecomité, het bal Dirk Van Mechelen was weer een, schot in de roos. De gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske was weer goed gevuld met een enthousiast danspubliek. Nog eens genieten een echte kwaliteitsvol  live optreden  dat konden de vele aanwezigen met de Golden Bis Band. Een mini fuif met DJ Balt vormde een mooie afsluiter van dit evenement met als winnaars het home Speth dat weer een mooie cheque mag verwachten.

maandag 20 oktober 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: