Kamthoutsesteenweg afgesloten in herfstvakantie

omleiding2In de week van 27 oktober tot 31 oktober (vakantie)voert het Agentschap Wegen en Verkeer structureel onderhoud uit op de Kalmthoutsesteenweg / Kapellensteenweg (n122) tussen Kapellen en Kalmthout. De n122 krijgt een nieuwe toplaag in asfalt tussen de Jozef Mulslaan in Kapellen en de Lorkendreef in Kalmthout. Deze renovatie zal de verkeersveiligheid en rijcomfort van de weggebruikers fel verbeteren. De gewestweg zal gedurende vijf dagen volledig onderbroken zijn. Tijdens de werken rijdt het verkeer tussen Kapellen en Kalmthout om via de Klinkaardstraat (n111) en de Putsesteenweg en de Kapellensteenweg (n122). Verkeer komende van Wuustwezel dat via de Beauvoislaan naar Kapellen wil moet omrijden via de Heidestatiestraat, de Max Temmermanlaan en de Klinkaardsstraat.

dinsdag 21 oktober 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: