Karel Poma op 20 november in Kapellen

karelpomaWillemsfonds Kapellen en Cultureel Centrum Jean Speth nodigen u op donderdag 20 november uit voor een avond met Minister van staat Karel Poma die zijn boek “De verlichting belicht” voorstelt. Met De Verlichting Belicht brengt Karel Poma een nieuwe versie uit van zijn in 2009 gepubliceerd werk. Hij schreef een aantal bijkomende hoofdstukken en vulde de bestaande hoofdstukken aan met nieuwe gegevens en gedachten. Hij wil met “De Verlichting belicht” vooral aantonen dat de Verlichting aan de bakermat ligt van het liberalisme, grote invloed heeft gehad op onze Europese en Westerse beschaving, en dat deze invloed nog steeds brandend actueel is. De gespreksavond start om 20u00 in de bovenzaal van de Verli, Hoevensebaan 98 Kapellen. Toegang voor leden is gratis, niet leden betalen € 5,00

donderdag 6 november 2014
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: