Zaterdag 10 januari kerstboomverbranding

kerstboomverbrandingDe vriendenkring van de Kapelse vrijwillige brandweer organiseert op zaterdag 10 januari vanaf 19u00 de jaarlijkse kerstboomverbranding op het Marktplein. Je kan je in en aan de brandweerkazerne komen opwarmen aan de warme gloed van smeulende kerstbomen, dampende glühwein, prikkelende jenever of warme chocolademelk. De organisatoren – de Vriendenkring Brandweer Kapellen en de gemeente – zorgen verder voor sfeer, gezelligheid, animatie, hapjes en een tombola. Kerstbomen die zaterdag voor 8u00 ’s morgens worden buitengezet, worden opgehaald en naar het Marktplein gebracht.

vrijdag 9 januari 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: