Nieuwjaarsreceptie met veel goesting

receptie2015Vrijdag 9 januari 2015 zette onze Open Vld  afdeling in de gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske het jaar in met haar jaarlijkse receptie. In zijn nieuwjaarstoespraak dankte voorzitter Bruno Kuylen alle medewerkers, bestuursleden en mandatarissen om hun inzet voor het liberale beleid in Kapellen. Vlaams Minister Sven Gatz, liet zijn licht schijnen op de federale en Vlaamse regering en gaf toelichting over zijn beleidsdomeinen. Dankzij de massale belangstelling voor onze receptie en omdat reeds heel wat leden hernieuwden hun lidgeld kunnen we er weer met veel goesting tegen aan in 2015. Foto’s van dit event kan je aantreffen in ons fotoalbum.

donderdag 15 januari 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: