Werken ter hoogte van het Loopgravenpad

loopgravenpadVanaf maandag 16 februari 2015 start het Agentschap Wegen en Verkeer in samenwerking met het Agentschap voor Natuur en Bos met de aanleg van een middengeleider op de Kalmthoutsesteenweg in Kapellen ter hoogte van het Mastenbos. Bijkomend komt er ook een bezoekersparking aan het drukbezochte Loopgravenpad om de veiligheid en bereikbaarheid van het Mastenbos te verbeteren. De werken zullen 2 maanden in beslag nemen. De hinder voor het verkeer is beperkt. De Kalmthoutsesteenweg blijft tijdens de duur van de werken steeds open. Ter hoogte van de werfzone zal er beurtelings verkeer gelden met tijdelijke verkeerslichten.

vrijdag 6 februari 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: