VOKA roept Kapellen uit tot fiscaal vriendelijkste gemeente


VOKA – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, heeft in haar ledenpublicatie recent Kapellen uitgeroepen tot meest fiscaal vriendelijkste gemeente voor het bedrijfsleven. Opmerkelijk is dat zowel voor degene die zich wil vestigen als dienstenbedrijf, productie KMO of als groot industrieel bedrijf Kapellen de fiscaal goedkoopste gemeente is. Open Vld schepen voor financiën en begroting Luc Janssens bevestigt dat heel wat gemeenten hun lage belastingen voor de burgers compenseren door hogere bedrijfsbelastingen. In Kapellen gebeurt dit niet en kunnen zowel inwoners als bedrijven genieten van een van de laagste gemeentelijke fiscale regimes in Vlaanderen. Het volledige artikel van VOKA kan u hier lezen.

vrijdag 6 maart 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: