Sportelgemeente 2015

sportelgemeenteMet de titel ‘Sportelen, beweeg zoals je bent’ organiseert Bloso andermaal de campagne ‘Sportelgemeente’. De gemeente Kapellen tracht ook in 2015 de titel ‘Sportelgemeente 2015’ te behalen. De voorbije drie jaren waren we daar ook al succesvol in. Hiervoor dienen we te voldoen aan 6 criteria : (1) Kapellen organiseert een overleg met diverse lokale organisaties die actief zijn rond seniorensport in het bijzonder, (2) er worden minstens 2 gemeentelijke Sportelactiviteiten georganiseerd waaronder minstens 1 lessenreeks ‘kracht en lenigheid’, (3) er wordt gebruik gemaakt van het logo en de naam Sportelen bij alle gemeentelijke Sportelactiviteiten, (4) op de Sportelwebsite worden de gemeentelijke seniorensportactiviteiten ingegeven als ‘Sportelactviteiten’, (5) er wordt aandacht besteed aan Sportelen op de gemeentelijke website en er wordt een link gelegd met de Sportelwebsite, (6) Kapellen neemt de Sportelinfo mee op in het gemeentelijk infoblad.

dinsdag 10 maart 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: