Subsidiereglement voor seniorenverenigingen

subsidie4Gelet op het feit dat de subsidies voor senioren verenigingen werden uitbetaald zonder specifieke reglementering, werd hiervoor nu een reglement uitgewerkt. Het reglement op 23 maart goedgekeurd door de gemeenteraad. Verenigingen kunnen enkel subsidies ontvangen indien ze aangesloten zijn bij de seniorenraad. Elke erkende activiteit van de vereniging wordt gehonoreerd met punten. De subsidies worden opgesplitst in een basissubsidie en een activiteitensubsidie, die te verkrijgen is na voorlegging van een jaarverslag. De eerste aanvraag moet voor 1 oktober 2016 gebeuren en handelt over de periode 1 september 2015 tot en met 31 augustus 2016.

dinsdag 24 maart 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: