Verbindingsweg Hoeve van Paesschen

HoevevanpaesschenOmdat het bestaande pad (verbinding Bevrijdingslei met Eikendreef) zowel door fietsers als door voetgangers wordt gebruikt, en soms tot conflicten aanleiding geeft, werd de idee geopperd een bijkomende verbinding voor voetgangers aan te leggen. Het nieuwe pad wordt gerealiseerd in het verlengde van de Bevrijdingslei als duidelijke visuele verbinding vanaf de Eikendreef. Dit voornamelijk om bezoekers van het winkelcentrum en de omliggende handelszaken te wijzen op de nabijheid van de parking ‘marktplein’. Het pad zal 1.50 m breed worden aangelegd en laat enkel de doorgang voor voetgangers toe. Het wordt voorzien tussen de bomen en zal aansluiten op de verharding aan het Erfgoedcentrum. De werken worden geraamd op ca.€ 11.000,00 incl. btw.

vrijdag 27 maart 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: