Met Belgerinkel naar de Winkel 2015

belgerinkelKapellen zal zich opnieuw inschrijven voor de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel 2015’. Dit op vraag van organisator, de Bond Beter Leefmilieu en de handelarenvereniging BELEEF! Kapellen. De campagneperiode loopt van 25 april tot en met 30 mei 2015. Sinds vorig jaar kunnen klanten hun tickets online registreren. Ook spaarkaarten zullen opnieuw geïntroduceerd worden om dagelijks kans te maken op een prijs. De gemeente Kapellen stelt een budget van ca.€  1.400,00 ter beschikking  voor de basispakketten voor de handelaars, de pakketten aan belgerinkelloten, een prijs (damesfiets), de inschrijvingstoelage en een receptie op het slotmoment van de actie.

maandag 30 maart 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: