Diverse manifestaties goedgekeurd

koersHet schepencollege heeft goedkeuring geven voor volgende activiteiten: Een wandeling van wandelclub Noordergouw op 19 juli 2015 met vertrek te Hoevenen & de wielerwedstrijden van 28 juli 2015 (Kapellen kermis) om 17u00 (dames) en om 19u00 (heren), een samenwerking van het Sportkomiteit Putte-Kapellen vzw en de gemeente Kapellen. Ook voor het inrichten van de wielerwedstrijd ‘Velo Classic’ (17 editie) op 1 en 2 augustus. Verder de toelating voor de gentlemenkoers , een recreatieve wielerwedstrijd op 7 augustus. Tevens werd toelating verleend voor een petanquetornooi van zaalvoetbalclub Real Petrol op 15 augustus in het gemeentepark & de wandeltocht van “Breek De Stilte” op 13 september 2015.

vrijdag 17 juli 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: