Reserveer je stand op de boekenmarkt

boekenmarkt3Op zaterdag 29 augustus tussen 10u00 en 16u00 organiseert de bibliotheek opnieuw haar boekenmarkt op het Dorpsplein. Hier vind je voor jong en oud de allerleukste boeken, cd’s, dvd’s, games en veel meer tegen een spotprijs. Ook de bib houdt op die dag een grote uitverkoop van bibliotheekboeken en cd’s aan een zeer democratische prijs. Zit je boekenkast overvol, ligt er een dikke laag stof op de oude muziekcollectie op zolder of heb je een reeks strips die je kwijt wil? En wil je daar nog een centje aan verdienen? Dan kan je (in de bib) een kraam reserveren op de boekenmarkt om je spullen te verkopen. Voor een tafel van twee meter betaal je € 8,00. Niet te lang twijfelen, want de inschrijvingen lopen als een sneltrein. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de bibliotheek op 03 660 66 90 of bibliotheek@kapellen.be.

maandag 3 augustus 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: