Kapellen niet alleen voor inwoners maar ook voor ondernemers fiscaal vriendelijk


Onlangs publiceerde VOKA – Kamer van Koophandel Antwerpen – Waasland een studie waaruit blijkt dat Kapellen ook voor ondernemen fiscaal vriendelijk is. Hier kan je de studie lezen over twee cases waarbij Kapellen in het ene geval op de tweede plaats komt en in de andere case als meest fiscaal vriendelijkste gemeente geduid wordt van de arrondissementen Antwerpen en Waasland. Hiermee wordt aangetoond dat Kapellen met zijn beleid er voor zorgt dat het zowel voor haar burgers als voor ondernemingen loont om zich hier te vestigen aldus schepen van financiën en begroting Luc Janssens.

dinsdag 4 augustus 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: