Nieuwe locatie voor loket sociale zaken in AC

sociaal huisMomenteel bevindt het loket sociale zaken zich nog in dezelfde ruimte als de diensten secretariaat en personeel.  De huidige locatie op de eerste verdieping en achteraan het Administratief Centrum bezorgt vooral aan bezoekers die minder mobiel zijn heel wat moeilijkheden. Privacy kan er momenteel moeilijk gegarandeerd worden.  De dienst sociale zaken zullen in de toekomst geïntegreerd worden in het ‘sociaal huis’. Het sociaal huis wordt gehuisvest op het gelijkvloers van het Administratief Centrum en zal geopend zijn op maandag-, dinsdag- woensdagvoormiddag en donderdagnamiddag.

vrijdag 4 september 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: