Weergoden hebben geen vat op sfeer tijdens BBQ

bbq2015bMeer dan 100 leden, vrienden en sympathisanten verzamelden zaterdag 12 september aan het internaat Heidehof voor de jaarlijkse BBQ van Open Vld Kapellen. In tegenstelling tot vorige edities was de zon deze keer niet van de partij. De aanwezige en opgebouwde infrastructuur zorgde er echter voor dat iedereen comfortabel kon genieten van een overheerlijk aanbod van vis, vlees en groenten. Een gamma van gebak zorgde voor de kers op de taart. Een leuke babbel met een glas erbij zorgde ervoor dat iedereen in een opperbeste stemming met een voldaan gevoel huiswaarts kon keren.

dinsdag 15 september 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: