Uit de gemeenteraad van maandag 19 oktober 2015

raadzaalWe onthouden uit deze gemeenteraad vooral de beslissing om op het grondgebied van Kapellen van het Klein Heiken een voorrangsweg te maken. Open Vld schepen Koen Helsen motiveerde dat deze beslissing genomen werd om onduidelijke situaties op te lossen. Tot voor de beslissing was er al voorrang voor het verkeer op het Klein Heiken om het doorgaand verkeer aan de spoorwegovergang niet op te houden. Door het instellen van deze voorrangsregel wordt ook de veiligheid van fietsers bevorderd. Verder nam de gemeenteraad na toelichting van Open Vld schepen Luc Janssens kennis van de jaarrekening 2014 en gaf zij goedkeuring aan de begrotingswijziging 2 voor 2015. In het kader hiervan vernamen de raadsleden op vraag van de oppositie dat Kapellen zo’n € 30.000, 00 werkingsmiddelen misloopt in 2016 omdat Vlaanderen geen compensaties meer zal doorstorten voor de vroeger opgeheven OV op materieel en outillering.

dinsdag 20 oktober 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: