Nieuw huishoudelijk reglement zwembad

huishoudelijkreglementEr is nood aan een nieuw, aangepast reglement voor het gemeentelijk zwembad van Kapellen aangezien de toegangscontrole sedert de renovatiewerken via  een automatische kassa verloopt. Ook zal er duidelijkheid komen rond de leeftijd van kinderen die zonder begeleiding van een volwassene komen zwemmen. De regels voor verplicht douchen, geen toegang aan bezoekers onder invloed van drank of drugs, dieren niet toegelaten, … , blijven uiteraard geldig. Het ontwerp van huishoudelijk reglement zwembad zal ter goedkeuring aan de gemeenteraad van 25 november 2015 worden voorgelegd.

donderdag 12 november 2015
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: