Project “Safety Tunes” Mater Salvatoris

mobiel21Mobiel 21, een beweging voor duurzame mobiliteit, selecteerde het Mater Salvatorisinstituut uit Kapellen voor het project ‘Safety Tunes’. Het project kadert in een sensibiliseringsactie, met als doel jongeren bewust te maken van verantwoord gedrag in het verkeer. Onder de deskundige leiding van een team van kunstenaars, BV’s en verkeersdeskundigen, zullen enkele leerlingen een schoolmuur ’omtunen’ tot een grafittiwall. Het schepencollege steunt dit uniek schooloverstijgend project.Begin dit jaar wordt afgesproken hoe deze ondersteuning best kan verlopen. Feit is dat de grafittimuur zeer aanwezig zal zijn in de Engelselei, met aandacht voor zone 30 en trager rijden in deze straat waar elke dag honderden jongeren en ouders passeren. Het project kadert ook mooi  in de doelstellingen van het onlangs onderschreven SAVE-charter.

woensdag 13 januari 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: