Massale belangstelling voor nieuwjaarsreceptie

2016.01Onze Open Vld nieuwjaarsreceptie lokte op vrijdag 8 januari heel wat leden en sympathisanten naar de gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske. Onder hen 2 liberale Ministers nl. Vlaams Minister Annemie Turtelboom en Federaal Minister Maggie De Block. Deze laatste mengde zich al vroeg tussen de vele aanwezigen en hielp en daar waar het kon met hun vragen. In haar toespraak gaf zij toelichting over haar beleid en de accenten die Open Vld kon leggen in de verschillende regeringen. In ons foto album kan u enkele sfeerbeelden terugvinden.

donderdag 14 januari 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: