Uit de gemeenteraad van maandag 18 januari 2016

raadzaalDe gemeenteraad van 18 januari moest zich eerst buigen over een aanpassing van enkele verkeersregels in de Ertbrandstraat. Na een debat over het budget 2016 en het meerjarenplan van het OCMW werden deze beiden goedgekeurd. Een deel van de oppositie kon zich niet echt vinden in de langetermijnvisie over de verschillende parochiekerken in onze gemeente. Aangezien deze kerken nog actief gebruikt worden kon na een stemming het voorgelegde voorstel door een ruime meerderheid worden goedgekeurd. Tot slot werd ook een retributiereglement goedgekeurd waarbij een bijdrage wordt opgelegd aan deelnemers aan de Dorpsdag en werd goedkeuring gegeven de aanpassing van het subsidiereglement voor kadervorming- , project- en startsubsidies voor jeugd- en sportverenigingen.

woensdag 20 januari 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: