Bewonersvergaderingen diverse weg- en rioleringswerken

wegenwerkenEr worden heel wat werken gepland gedurende de komende maanden en jaren. Op dinsdag 23 februari zullen de inwoners van een deel van Kapellenbos Oost geïnformeerd worden over de komende nutswerken en de start van de rioleringswerken van het SPAK-Oost fase 1 deel 2. Voor de weg- en rioleringswerken van de Klinkaardstraat (uitvoering 2017) en de Lepelstraat worden respectievelijk op 22 en 24 maart 2016 informatievergaderingen gehouden. De werken in de Gasstraat en de Pelgrimstraat worden toegelicht op 12 en 19 april 2016. De betrokken bewoners worden tijdig via een afzonderlijk schrijven uitgenodigd.

vrijdag 12 februari 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: