Optocht ganzenrijders

ganzenrijdersOp 6 maart 2016 vindt het jaarlijkse ganzenrijden plaats in buurgemeente Hoevenen. Zoals vorig jaar, hebben de ganzenrijders toelating gevraagd om een deel van hun stoet met paarden ’s morgens te laten plaatsvinden op Kapels grondgebied. Na overleg tussen de veiligheidsdiensten, de gemeentelijke diensten en de ganzenrijders werd toelating verleend. Het parcours loopt via de Hoevensebaan, Albertdreef, Essenhoutstraat, Platanendreef en het Marktplein, waar gedurende ongeveer 35 minuten halte wordt gehouden (café De Volksvriend). Nadien verloopt de terugtocht naar Hoevenen over hetzelfde parcours.

woensdag 17 februari 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: