Jeugdboekenweek van 5 tot 20 maart

bib2Tijdens deze periode staat de jaarlijkse “ nationale Jeugdboekenweek “ gepland. Op zaterdag 5 maart in de hoofdbibliotheek en op woensdag 9 maart in de bib van Putte, wordt traditiegetrouw een verwendag georganiseerd. Gedurende de jeugdboekenweek worden alle leerlingen van de Kapelse basisscholen uitgenodigd voor een bijzonder bezoek aan de bib. Voor het eerste, tweede en derde leerjaar wordt een programma uitgewerkt met zoektochten en spelnamiddagen in de bib. De leerlingen van het vierde en vijfde leerjaar worden uitgenodigd in ‘t Bruggeske voor de theatervoorstelling “ De hartverscheurende reus ” van Meneer Zee. Voor de leerlingen van het zesde leerjaar werd eerder dit schooljaar een project mediawijsheid opgestart met als thema “ De Groote Oorlog ”. De leerlingen werken in de klas rond het boek “ War Horse ” van Michael Morpurgo en worden nadien uitgenodigd voor een voorstelling van de gelijknamige film van Steven Spielberg in zaal ’t Bruggeske.

donderdag 18 februari 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: