Mosselfestijn 2016 weer schot in de roos

Mossel16Zondag 21 februari verzamelden weer heel wat leden en sympathisanten in zaal Verli voor ons jaarlijks Mosselfestijn. Meer dan 275 deelnemers konden zowel ’s middags als ’s avonds genieten van een heerlijke maaltijd geserveerd door onze mandatarissen. Jong Vld zorgde voor “den tap” terwijl de fanfare en friends de oesterbar voor haar rekening nam. Een speciale dank gaat ook uit naar Pieter Kuylen en zijn kookploeg voor de heerlijke bereidingen. Het mag worden gezegd: het was weer een topprestatie van de hele Open Vld Ploeg, op naar volgende editie.

dinsdag 23 februari 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: