Jacky Buchmann ereburgemeester Kapellen

JBHet gemeentebestuur van Kapellen heeft op een plechtige zitting op zaterdag 12 maart aan Jacky Buchmann de tittel uitgereikt van ereburgemeester van de gemeente Kapellen. In aanwezigheid van heel wat genodigden waaronder tal van raadsleden die samen met Jacky destijds deel uitmaakten van de gemeenteraad schetste Jan Kerremans op voortreffelijke wijze de carrière van Jacky en wat zijn engagement voor de gemeente Kapellen betekend heeft. Burgemeester Dirk Van Mechelen overhandigde aan een ontroerde Jacky nadien de tittel van ereburgemeester waarop Jacky op een ludieke wijze een dankwoord tot de aanwezigen richtte.

dinsdag 15 maart 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: