Dubbelrichting verkeer Streepstraat

wegenwerken2Eerstdaags zullen wegenwerken worden uitgevoerd in Stabroek / Hoevenen waardoor het kruispunt Krekelberg / Parijseweg zal afgesloten worden. Vanuit de gemeente Stabroek werd de vraag gesteld om het de Streepstraat (tussen Biartlei en Parijseweg) gedurende de duur van de werken tijdelijke open te stellen voor dubbelrichting verkeer. Het gemeentebestuur van Kapellen beantwoordde dit verzoek positief. De werkzaamheden in Stabroek gaan van start op maandag 21 maart 2016. Het vermoedelijke einde werd voorzien op dinsdag 31 mei 2016. Er werd wel een tonnagebeperking opgelegd.

donderdag 17 maart 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: