Uit de gemeenteraad van maandag 21 maart 2016

raadzaalDeze raad werd, alhoewel nog niet in optimale conditie, voorgezeten door burgemeester Dirk Van Mechelen. De gemeenteraad gaf har goedkeuring aan het budget 2016 en de meerjarenplan van het autonoom gemeentebedrijf. Verder kon men zich eveneens vinden in  de samenwerkingsovereenkomst met OVAM voor de sanering aan het Bruggeske en het algemeen kader voor een intern controlesysteem voor de activiteiten van de gemeente Kapellen. Nadien volgde een gedachtewisseling over een door een deel van de oppositie ingediende motie inzake mobiliteit.  De raad kon zich vinden in het tekstvoorstel van Open Vld schepen voor verkeer Koen Helsen waarbij Kapellen zich engageert om mee te werken aan een verbetering van de mobiliteit in de Antwerpse vervoersregio.

woensdag 23 maart 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: