Open Vld nodigt ondernemers uit op Tourneé Digitale

tourneedigitaleOp dinsdag 19 april  ontvangt Open Vld in Centrauto Wijnegem (Willem van Halmalelaan 1, 2110 Wijnegem) om 19u00 Vicepremier en minister van Digitale Agenda Alexander De Croo voor een ongetwijfeld interessante infoavond.Op interactieve wijze zal de vicepremier digitale groeikansen en e-commerce mogelijkheden voor zelfstandige ondernemers belichten.Bovendien zullen praktische toepassingen via twee ondernemingen uit eigen streek concreet en tastbaar gemaakt worden. Daarnaast zullen 2 andere bedrijven het nut van digitale toepassingen toelichten. Uiteraard is er tijdens de presentatie gelegenheid om vragen te stellen, alsook de mogelijkheid tot informele babbel op de aansluitende receptie.Graag vooraf inschrijven via www.tourneedigitale.be

donderdag 7 april 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: