Uit de gemeenteraad van maandag 23 mei 2016

raadzaalOp voorstel van het college werd het tarief voor het afleveren van “een trouwboekje” opgetrokken naar € 20,00 waardoor we in vergelijking met andere gemeenten op het zelfde niveau komen inzake tarief. Uit het antwoord van Open Vld schepen Luc Janssens leerden we dat er per jaar ongeveer een 100 -tal koppels huwen in onze gemeente. Verder werden goedkeuring gegeven aan de kapitaalverhoging bij Finea, de rekening van de sport regio Antwerpse Kempen en werd Open Vld schepen An Stokmans afgevaardigd in de raad van bestuur van “BISCUIT”. Open Vld schepen Koen Helsen gaf op vraag van de oppositie een stand van zaken over de werken aan de spoorwegovergang aan de Kalmthoutsesteenweg en liet weten dat hij mogelijk uitvoering verwacht begin 2017. Tot slot gaf Open Vld schepen An Stokmans nog een overzicht van het overleg en de activiteiten in en rond het jeugdhuis “Den Biz”

woensdag 25 mei 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: