Taart voor 30 jarige Dorpsdag Kapellen

dorpsdagDe Dorpsdag is aan zijn 30ste editie toe en zoals steeds is er heel wat te beleven. Het officiële openingsmoment vindt om 11u00 uur plaats op het Dorpsplein. Daarna maken de prominenten onder muzikale begeleiding van de doedelzakspelers van de Red Hackle Pipe Band een rondgang over het parcours. De rommelmarkt palmt traditiegetrouw weer de Gasstraat in. Verder vind je de meeste kermisattracties aan de Guyotlei, hoewel enkele ook elders op het Dorpsdagparcours staan opgesteld. Op het Dorpsplein vind je dan weer het hoofdpodium met muziekoptredens en dans- en sportdemo’s. In winkelcentrum Promenade zijn alle winkels open en zijn er optredens. Dit jaar kan je via een kraan gratis het Kapelse dorpscentrum vanuit de lucht bewonderen en voor deze dertigste verjaardag is er een 30 m. gratis taart – gemaakt door tien Kapelse bakkers – te verorberen. Het volledige programma kan je hier raadplegen.

vrijdag 27 mei 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: