Nomineer de Boom van het Jaar

boomKapellen heeft als groene gemeente een rijk bomenbestand. “Boom van het Jaar 2016” gaat op zoek naar dat verhaal achter die bomen. Tot 30 juni kan iedereen die dat wil, een boom nomineren via deze link. Je vertelt zijn verhaal en voegt een foto toe. Tijdens de zomervakantie selecteert een vakjury zeven finalisten en in september kan er door het publiek worden gestemd. Tijdens de Week van het Bos in oktober 2016 wordt bekendgemaakt welke boom wint en een jaar lang de titel Boom van het Jaar mag dragen. Die boom krijgt een professionele boomverzorging uitgevoerd door experts.

donderdag 9 juni 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: