Oproep voor deelname aan Zomerbazaar

zomerbazaarDe Kapelse tieners Bauke (10), Linde (10) en Sien (12) organiseren in samenwerking met de gemeente Kapellen op zaterdag “Zomerbazaar” op het Dorpsplein.  Het concept is even simpel als geniaal: alleen kinderen en jongeren tot maximum 18 jaar krijgen die dag een standplaats. De deelnemers mogen geen producten aankopen en die dan gewoon doorverkopen. Wat mogen ze wel verkopen? Eigengemaakte juweeltjes, zelfgemaakte koekjes en cupcakes, knutsel- en naaiwerkjes, zelfgemaakte limonade, zelf geplukte vruchten, … Ook mini-ondernemingen zijn welkom. Wie een standplaats op de Zomerbazaar wil, betaalt € 5,00. Dat geld gaat integraal naar het goede doel dat Sien, Linde en Bauke hebben gekozen: zorgboerderij Meander aan de Holleweg.Op de Zomerbazaar staat er ook een podium waarop kinderen kunnen optreden. Een liedje zingen, playbacken, dansen, een mop vertellen, … Alles kan. Toeschouwers die zo’n optreden tof vinden, kunnen een centje in een collectebus steken. Ook die centjes gaan naar de Meander.Wie graag wil deelnemen aan de Zomerbazaar, of wie graag op het free podium wil staan, kan zich inschrijven aan het onthaal van het Administratief Centrum, Antwerpsesteenweg 130, onthaal@kapellen.be, 03 660 66 00.

donderdag 16 juni 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: