Pulptuur editie 2016

pulptuur 2016Nu zondag 26 juni van 13u00 tot 23u00 Pulptuur in het Gemeentepark van Kapellen. Ian Thomas trapt deze éénentwintigste editie van Pulptuur af op podium Vijver. Vanaf dan zijn je dansbenen niet meer te stoppen en wisselen toppers elkaar af op de verschillende podia. Onder andere Café Flamand (met Niels Destadsbader, Peter Van de Veire en Miguel Wiels), Fleddy Melculy, Equal Idiots, John Terra, Radio Oorwoud (met Dimitri Leue en Hannelore Bedert) maken van dit gezellige familiefestival een echt feest. En ook dit jaar staat er veel lokaal talent op de planken. In de Sint-Jacobuskerk kan je terecht voor het rustigere werk met onder andere JackoBond en Emile Verstraeten.Afsluiten doen we in stijl en in thema, want Antwerp GipsySka Orchestra komt met een zeskoppig Gipsyorkest de laatste danspassen uit je lijf pompen!Aan de speeltuin vind je een supergezellig woonwagendorp. Je kan er strips lezen of spelletjes spelen. Er is volop ambiance met onder andere grime en tattoos. Er staan ook drie zomerse voorstellingen geprogrammeerd in en rond de woonwagens: Circus Mini Mini, Muzzafer en Dalida en Goochelkunst. Voor volledige programma klik hier.

vrijdag 24 juni 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: