Silke & The Expendables sluiten reeks parkconcerten af

expendablesIn het gemeentepark wordt morgen 18 augustus de reeks Noten in het Park/ Engie – Parkies afgesloten door Silke & The Expendables. Partyband The Expendables herbergt een aantal Belgische topmuzikanten. Goed voor covers die pendelen tussen Beyoncé, Fleetwood Mac, Aretha Franklin, Queen en The Police. The Expendables geven ook ruimte aan het meer gevoelige werk van Marvin Gaye of Eric Clapton. Je bent welkom vanaf 19u30 uur. Optreden start om 20u15 uur. Bonnetjes kopen kan tot 23u00. De drank- en snacktogen – o.m. bier, wijn, frisdrank én cocktails – sluiten om 23u15.

woensdag 17 augustus 2016
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: